Hola, aquest any celebrem la nostra 5a edició de la marxa-Trail. Per començar les celebracions li hem canviat el nom a la cursa es dirà MARXA TRAIL DELS LLUERTS VILADAMAT. També vam canviar el logo, ho estem coent per fer una samarreta, la qual obsequiarem als nostres participants.

 

El que no hem canviat és la nostra filosofia. Farem dos circuits, encara per definir, el curt sobre els 10km i un altre de 21km aproximats.

El dia de la prova serà el 09 d’octubre 2016.
Sortida a les 9 del matí, davant del Ajuntament.
Aquest any, entrarem a formar part de la lliga Trail Montgrí. Aquesta lliga constarà de tres proves i dues modalitats: 21 km i 10 km aproximats que seran a Bellcaire, Viladamat i l’Escala. Tindreu classificacions per categories i temps. Als guanyadors de se’ls donaran grans premis. Trobareu  tota la informació mes detallada a www.curses.cat, on també podreu fer les inscripcions.
Tarifes de preus:
– Lliga 21km federat 35 € (tres proves).
– Lliga 21 km no federat 37 € (tres proves)
– Lliga 10km federat 20 € (tres proves)
– Lliga 10 km no federat 22 € (tres proves).
-TRAIL DELS LLUERTS (VILADAMAT) 21km 19 Eur
-TRAIL DELS LLUERTS (VILADAMAT) FEDERAT 21km 17 Eur
-TRAIL DELS LLUERTS (VILADAMAT) 10KM 10 Eur
-TRAIL DELS LLUERTS (VILADAMAT) FEDERAT 10KM 8 Eur
A partir del dia 12 d’agost us podreu inscriure per internet, tota la gent que faci la inscripció per internet tindran samarreta
El dia 9 d’octubre us podreu inscriure a partir de les 7.45 h , es donaran samarretes fins a esgotar existències i després es donarà regal.
A la cursa llarga tindreu 3 avituallament i en la curta 2 avituallaments.
En l’arribada tindreu begudes i entrepans per a tots els participants.
Tindreu habilitat el pàrquing del camp de futbol per poder deixar els cotxes.
Servei de dutxes.
Ens trobareu a facebook https://www.facebook.com/Marxatrailelslluertsviladamat/?ref=bookmarks
Des de l’AMPA Viladamat us volem donar les gràcies a tota la gent que a participat en les anteriors edicions i als que ens visitareu el proper dia 9 d’octubre i recordar-vos que l’únic fi d’aquesta associació és poder seguir col·laborant per la subsistència de la petita escola rural de Viladamat, tots els beneficis de la marxa aniran destinat a l’escola.
Molta salut i kms.