Subscriu-te al butlletí de l’Ajuntament de Viladamat:

* camps obligatoris

 


 


 

Seleccioneu l’opció “Email” i rebreu els butlletins electrònics de l’Ajuntament de Viladamat:

 

 

Tractament de dades de caràcter personal:

Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer automatitzat d’emailing de l’Ajuntament de VIladamat, utilitzat únicament per a la difusió dels butlletins electrònics de l’Ajuntament, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal. Podreu exercir el dret d’accés, cancel·lació, modificació i oposició per telèfon 972 78 80 82, correu electrònic (infoviladamat@gmail.com) o correu postal (Plaça de l’1 d’Octubre, 1, 17137 Viladamat).
Els serveis de subscripció al butlletí electrònic de l’Ajuntament de Viladamat es porten a terme mitjançant els serveis de distribució del programa MailChimp. Per tant, la subscripció comporta també l’acceptació de la seva política de privacitat. A la vegada, per exercir el dret de cancel·lació us recomanem utilitzar el sistema de baixa dels serveis de distribució de MailChimp a través de l’enllaç que trobareu al peu dels butlletins electrònics que rebreu de manera periòdica.
We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.