Propostes realitzadest des de Dipsalut en el marc del programa “Sigues tu: Eines i actius per a la salut“.

  1.  Les habilitats per a la vida a casa​ de la web “Sigues tu” trobareu tallers, vídeos, jocs, cançons, manualitats, dinàmiques, contes, etc. Oportunitat per treballar les competències emocionals a casa i en família.
  2.  Esquitxa Emocions de la pallassa Bleda. Sèrie de 10 vídeos per poder fer una bona gestió emocional del confinament. Pensades per poder treballar les diferents emocions, ajuden als infants a identificar i prendre consciència de les emocions pròpies i dels altres, per poder regular-les de manera adequada i assolir un bon equilibri emocional. Trobareu dues fitxes amb les propostes per a famílies:

3. També es poden veure en directe cada vespre els Contes de l’Albert de Gra de Sorra que fa una sessió cada   dia de dilluns a divendres a les 20:30 h. Cal entrar a Instagram Live i buscar el compte gradesorra.  També es pot veure al Canal 10 Empordà i al YouTube i el Facebook de Gra de Sorra.

4. Vídeos del Com parlar als infants, de la Julia Mateo (www.comohablaratushijos.com), experta en comunicació respectuosa  i en construir relacions de qualitat amb els infants.

5. Materials elaborats per l’equip d’Emergències Psicològiques de Dipsalut sobre com afrontar la mort i el dol durant el confinament i com explicar-ho als infants.

Dol_Infants
suport telefònic covid19 Dipsalut_def
Dol_Confinament