Manifest 25N

Campanya de sensibilització del Pla d’Igualtat de gènere de l’Alt Empordà, en el marc del Dia Internacional contra la violència masclista. Premeu aquí per visualitzar el vídeo.

25 de novembre

El proper dijous 25 de novembre, hem preparat una trobada en motiu del dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra les dones. És una trobada oberta a tothom, amb…

Mesures anunciades per la Generalitat per tal d’evitar la propagació i el contagi pel coronavirus. 

    • L’escola romandrà tancada fins a nou avís. La mesura dictada per la Generalitat esmenta un període de quinze dies, fins al 27 de març (inclòs), que pot variar en funció de l’evolució de la situació sanitària.

 

  • L’atenció al públic de l’oficina de l’Ajuntament funcionarà en l’horari habitual, però prioritzant els assumptes urgents que no es puguin ajornar o que no es puguin atendre per telèfon o per internet. Es recomana a la població que utilitzi els serveis de tràmits en línia, el correu electrònic o el telèfon per a les consultes corrents.

 

  • Les activitats lúdiques i culturals de joves i gent gran queden anul·lades fins a nou avís.
  • Cancel·lar totes les activitats esportives previstes per als propers quinze dies (prorrogable en cas que sigui necessari) en equipaments i edificis municipals, inclosos els entrenaments.

Així, no hi haurà activitats ni al camp de futbol municipal, ni al Local Social, ni a l’Ateneu, ni als baixos de l’Ajuntament. 

La biblioteca municipal estarà oberta, però no s’hi faran activitats.