Des del servei de prevenció del mosquit tigre, en informen que:

Comencem un mes clau, ja que en aquesta època les femelles estan molt actives i són les responsables de realitzar les postes d’ous que passaran l’hivern i eclosionaran la primavera vinent quan les temperatures es recuperin. 

Les femelles nascudes durant aquest dies es mostraran molt més agressives i durant tot l’octubre i part del novembre en patirem les conseqüències, sobretot si venen dies de bonança i fem vida a l’exterior.

És per això, que cal que estiguem atents i apliquem mesures de prevenció a l’entorn de casa nostra. Hem d’impedir sobretot que quedi aigua estancada en recipients i objectes, i/o buidar-los si s’han omplert durant els darrers dies de pluja. Tota la feina que fem entorn a la prevenció aquests dies no només tindrà efectes immediats, sinó que limitarem els mosquits de la propera temporada.

Així doncs, seria bo que des de l’ajuntament es continuï informant a la ciutadania en aquest moment de la temporada i així entre tots, reduir la presència de mosquit tigre al nostre entorn.