Us informem que des de Dipsalut s’ha impulsat la represa del servei de dinamització del Programa Parcs Urbans i Xarxes d’Itineraris Saludables, durant la primera quinzena del mes de juliol.


Els usuaris del servei de dinamització dels Parcs Urbans i les Xarxes d’Itineraris Saludables, majoritàriament són persones majors de 60 anys, un dels col·lectius amb més risc de contagi en aquesta situació de pandèmia. En conseqüència per reduir la interacció física i el contacte amb els aparells, temporalment no es podran realitzar les sessions de dinamització als Parcs Urbans de Salut i es substituiran per caminades acompanyades de pautes d’exercici físic realitzades preferentment a entorn periurbà i natural, que permetrà el manteniment de les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions.


Per tal de poder realitzar les activitats amb garanties de seguretat, Dipsalut ha elaborat un protocol de treball que hauran de seguir les empreses responsables del servei i una infografia per a facilitar la comunicació de les mesures de seguretat a les persones usuàries.


A més a més, abans d’accedir a l’activitat, tant els usuaris com el/la dinamitzador/a, hauran de signar una de declaració responsable per a poder participar-hi.

Infografia_us_parcs_COVID19_versio_final

Protocola_servei_dinamització_COVID19